قیمت و خرید دستگاه روغن گیری زیتون

دستگاه روغن گیری یا روغن کشی زیتون مخصوص استخراج روغن از هسته زیتون و البته سایر دانه‌های روغنی است. این دستگاه‌ها به انواع مختلفی از جمله پرس سرد و پرس گرم تقسیم شده و با روش‌های مختلفی روغن را استخراج می‌کنند که در نهایت می‌تواند در طعم و عطر روغنی که به ما می‌دهد تأثیر گذار باشد. 

در حال نمایش 6 نتیجه

دستگاه روغن گیری پرس سرد NF80 با موتور گیربکس اتریشی

  • پرس سرد
  • خشک ترین کنجاله
  • صنعتی و کارگاهی
  • آماده ارسال
  • دارای خدمات پس از فروش
  • همراه با گارانتی شرکتی

دستگاه روغن گیری پرس سرد NF500 با موتور گیربکس آلمانی و اتریشی

  • پرس سرد
  • خشک ترین کنجاله
  • صنعتی و کارگاهی
  • آماده ارسال
  • دارای خدمات پس از فروش
  • همراه با گارانتی شرکتی

دستگاه روغن گیری پرس سرد NF1000

  • پرس سرد
  • خشک ترین کنجاله
  • صنعتی
  • آماده ارسال
  • دارای خدمات پس از فروش
  • همراه با گارانتی شرکتی

دستگاه روغن گیری پرس سرد NF1500

  • پرس سرد
  • خشک ترین کنجاله
  • صنعتی
  • آماده ارسال
  • دارای خدمات پس از فروش
  • همراه با گارانتی شرکتی

دستگاه روغن گیری زیتون چیست؟

دستگاه روغن کشی زیتون، برای روغن گیری از هسته زیتون و زیتون خشک مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچنین می‌توان برای استخراج روغن از سایر دانه‌های روغنی مانند کنجد، تخم آفتاب گردان، بادام و... استفاده شود.

دستگاه‌های روغن‌ گیری زیتون به دو دسته صنعتی و خانگی تقسیم می‌شوند. دستگاه روغن‌گیری زیتون صنعتی برای تولید روغن در مقادیر زیاد و برای مصارف تجاری یا صنعتی طراحی شده است. این دستگاه‌ها معمولاً ظرفیت بالایی دارند، به این معنا که در مدت زمان کوتاهی، قادر به استخراج روغن در حجم بالا هستند.

علاوه بر این، دستگاه‌های روغن‌گیری زیتون صنعتی معمولاً از موتورهای قدرتمندی استفاده می‌کنند و دارای سیستم‌های خنک‌کننده و فیلتراسیون پیشرفته‌ای هستند. همچنین قیمت این دستگاه‌ها با توجه به قدرت و توان پردازش، بیشتر از دستگاه‌های خانگی است.

در مقابل، دستگاه روغن‌گیری زیتون خانگی برای تولید روغن در مقادیر کم و برای مصارف خانگی طراحی شده است. این دستگاه‌ها معمولاً ظرفیت پایینی دارند و برای استفاده در منزل مناسب هستند. دستگاه‌های روغن‌گیری زیتون خانگی معمولاً از موتورهای کوچک‌تر و ساده‌تری استفاده می‌کنند چرا که حجم کمتری از زیتون را در ساعت پردازش می‌کنند و نیازی به سیستم‌های خنک‌کننده و فیلتراسیون پیشرفته ندارند.

انواع دستگاه روغن گیری زیتون بر اساس روش روغن گیری زیتون

در ادامه به انواع دستگاه روغن کشی زیتون بر اساس دو روش پرس سرد و پرس گرم می‌پردازیم و همچنین ویژگی‌ها و مزایای هر کدام را بررسی می‌کنیم.

دستگاه روغن‌گیری زیتون پرس سرد

دستگاه روغن کشی زیتون پرس سرد برای استخراج روغن از دانه‌های روغنی بدون استفاده از حرارت (کمتر از 45 درجه سانتیگراد) استفاده می‌شود.

در این روش، زیتون (زیتون خشک یا هسته زیتون) تحت فشار مکانیکی قرار گرفته و روغن به وسیله فشاری که به دانه وارد می‌شود، استخراج می‌شود. روغن‌های حاصل از پرس سرد به دلیل استخراج روغن بدون استفاده از حرارت، دارای طعم و عطر بهتری هستند و ارزش‌های غذایی و خواص آن‌ها حفظ می‌شود.

در روش پرس سرد، مواد با استفاده از فشار مکانیکی وارد دستگاه می‌شوند و در دمای پایین بدون آسیب به ساختار دانه، روغن تولید می‌شود. روغن حاصل از این فرایند به عنوان یک روغن با کیفیت بسیار بالا شناخته می‌شود.

دستگاه روغن‌گیری زیتون پرس گرم

دستگاه روغن‌گیری زیتون پرس گرم، روغن دانه‌ها را با حرارت بالا، معمولاً بین 60 تا 80 درجه سانتیگراد، استخراج می‌کند و برخلاف پرس سرد، تنها بر فشار مکانیکی برای استخراج روغن متکی نیست. در این روش، دانه‌های روغنی طی اعمال حرارت، تحت فشار قرار می‌گیرند.

در دستگاه روغن‌گیری پرس گرم، فرایند استخراج روغن از دانه‌ها به وسیله پرس گرم و به روش شیمیایی صورت می‌پذیرد. در این روش، دانه‌ها حرارت دیده و پس از رسیدن به دمای مورد نظر، با استفاده از فشار زیادی که توسط اهرم دستگاه فراهم می‌شود، روغن آن‌ها استخراج می‌شود.

این فرایند معمولاً در کارخانه‌های تولید روغن بزرگ با حجم تولید انبوه اجرا می‌شود، زیرا هزینه‌ی آن به صرفه‌تر است. با این حال، روغن‌های حاصل از این روش دارای کیفیت کمتری نسبت به روغن‌های پرس سرد هستند؛ زیرا حرارت بالا موجب از دست رفتن خواص و ارزش غذایی زیتون می‌شود.

انواع دستگاه روغن گیر زیتون به لحاظ نوع و کاربرد

در ادامه به معرفی انواع دستگاه روغن گیر زیتون بر اساس نوع و کاربرد می‌پردازیم.

دستگاه روغن گیری زیتون خانگی

دستگاه روغن گیری زیتون خانگی دستگاهی است که برای استخراج روغن زیتون در خانه و یا مشاغل خانگی استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها با استفاده از روش پرس سرد کار می‌کنند که در آن روغن با اعمال فشار بر دانه‌ها و آجیل‌ها استخراج می‌شود. این روش نسبت به روش‌های گرمایشی، روغن خالص‌تر و سالم‌تری تولید می‌کند.

دستگاه روغن کشی صنعتی

همان‌طور که از نام آن پیداست برای مصارف صنعتی و فوق حرفه‌ای به کار می‌رود. دستگاه روغن کشی صنعتی معمولاً به دو نوع پرس سرد و گرم تقسیم می‌شود. اینکه روغن زیتون با کدام یک از این دو نوع دستگاه استخراج شود، تأثیر زیادی در مزه، عطر و خواص نهایی روغن می‌گذارد.

خرید و قیمت دستگاه روغن گیری زیتون صنعتی به طور روزانه، در شرکت کاراپرس، در اختیار عموم مشتریان عزیز قرار داده می‌شود. اگرچه نوسانات ارز و دلاری بر روی این امر تأثیرات جزئی گذاشته، اما لیست قیمت به صورت هفتگی و روزانه به روز می‌شود.

دستگاه روغن گیری زیتون کارگاهی

دستگاه روغن گیری زیتون کارگاهی برای مصارف تجاری و صنعتی طراحی شده است. این دستگاه‌ها ظرفیت روغن کشی بالاتری نسبت به دستگاه‌های روغن گیری زیتون خانگی دارند و می‌توانند از انواع دانه‌های روغنی، از جمله دانه‌های روغنی نرم و سخت، روغن کشی کنند.

نکات مهم در هنگام خرید دستگاه روغن گیری زیتون

هنگام خرید دستگاه روغن گیری زیتون، باید به نکات مختلفی توجه داشته باشید. این نکات عبارت‌اند از:

 مصرف انرژی

یکی از مهم‌ترین اصول در انتخاب دستگاه روغن‌گیری زیتون، مصرف انرژی آن است. مصرف انرژی، یکی از عوامل اساسی در تعیین سودآوری مشاغل با روغن‌گیری زیتون است که به‌ویژه برای واحدهای تجاری و صنعتی، بسیار اهمیت دارد و در انتخاب دستگاه باید به آن توجه کرد.

به عنوان مثال، دستگاه پرس سرد NF80 که دارای موتوری با توان 750 وات و رده انرژی مصرفی B است، به دلیل مصرف کمتر انرژی، از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه‌تر است.

توان تولید

قدرت تولید دستگاه روغن‌گیری زیتون، حجم روغن تولیدی را مشخص می‌کند. مشتریانی که قصد دارند روغن به مقادیر زیادی تولید کنند، باید دستگاهی با قابلیت تولید بالا را انتخاب کنند.

به عنوان مثال، دستگاه پرس سرد NF2000 که ظرفیت ورودی دانه‌ها را از یک تا صد و پنجاه کیلوگرم در ساعت دارد، گزینه‌ای مناسب و اقتصادی برای استفاده در کارگاه و تولید روغن به صورت انبوه است.

کیفیت

دستگاه‌های با کیفیت بالا، دارای عملکردی بهتر و عمر طولانی‌تری هستند. کیفیت یک دستگاه در کیفیت اجزا و قطعات به کار برده شده، کیفیت بدنه، طول عمر دستگاه و … خلاصه می‌شود. علاوه بر این، کشور سازنده نیز تأثیر زیادی در کیفیت یک دستگاه روغن گیری زیتون دارد، به عنوان نمونه دستگاه روغن گیر آلمانی از کیفیت و توانایی بالاتری نسبت به دستگاه‌های ایرانی برخوردار هستند.

 بازدهی

بازدهی دستگاه روغن گیری زیتون، در درصد روغنی که از دانه‌های زیتون استخراج می‌شود، خلاصه می‌شود. هرچه بازدهی دستگاه بیشتر باشد، روغن بیشتری از دانه‌های روغنی استخراج می‌شود. به عنوان مثال دستگاه پرس سرد NF500 با قدرت موتور 1/5 کیلو وات، ظرفیت اسمی ورودی دانه بیست کیلوگرم در ساعت را دارد بازدهی بالای در استخراج دانه‌ها دارد.

چگونگی نظافت دستگاه روغن گیر

نظافت و بهداشت دستگاه روغن‌گیری زیتون یکی از مسائل بسیار حیاتی و اساسی است که باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم. دستگاهی که به درستی تمیز نگهداری نشود، ممکن است منجر به آلودگی و کاهش کیفیت روغن تولیدی شود.

صدای دستگاه هنگام کار

صدای دستگاه روغن‌گیری زیتون نباید ناخوشایند و آزاردهنده باشد. در نتیجه، انتخاب دستگاه‌هایی که دارای صدای کمتری هستند، به خصوص برای استفاده در محیط‌های مسکونی، بسیار مهم و مناسب است. این انتخاب می‌تواند به افراد امکان استفاده راحت‌تر از دستگاه را فراهم کند و همچنین باعث کاهش اختلالات و ناراحتی‌های ناشی از صدای بلند دستگاه شود.

قیمت دستگاه روغن گیری زیتون به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت دستگاه روغن گیری زیتون به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

نوع دستگاه: قیمت خرید دستگاه‌های روغن گیری زیتون پرس سرد، معمولاً گران‌تر از دستگاه‌های روغن گیری زیتون پرس گرم هستند. این امر به این دلیل است که در پرس سرد، روغن کمتری استخراج می‌شود و روغن با کیفیت‌تری هم به دست می‌آید.

ظرفیت دستگاه: دستگاه‌های روغن گیری زیتون با ظرفیت پایین‌تر، معمولاً گران‌تر هستند. هر چه ظرفیت دستگاه بیشتر باشد و توانایی تولید روغن بیشتری در ساعت داشته باشد، قیمت آن هم بیشتر می‌شود.

کیفیت دستگاه: کیفیت ساخت و قطعات دستگاه تأثیر زیادی در قیمت دستگاه روغن گیری زیتون دارد. به عنوان مثال قیمت دستگاه روغن کشی زیتون ایتالیایی به دلیل استفاده از قطعات مرغوب، بیشتر از سایر دستگاه‌ها است.

محصولات جانبی همراه دستگاه: برخی از دستگاه‌های روغن گیری زیتون با محصولات جانبی مانند فیلتر روغن، ظرف روغن و... همراه هستند. به همین دلیل قیمت خرید دستگاه‌های روغن کشی زیتون با محصولات جانبی بیشتر، معمولاً گران‌تر هستند.

دستگاه روغن کشی زیتون، چه مقدار روغن تولید می‌کند؟

میزان روغنی که از هر کیلو زیتون استخراج می‌شود، بستگی به چندین عامل از جمله نوع زیتون، میزان رطوبت در دانه‌ها، و شرایط استخراج مانند دما و فشار دارد.

به طور معمول، از هر کیلو زیتون حدود 20 تا 25 درصد روغن استخراج می‌شود. اما این مقدار می‌تواند متغیر باشد و در برخی موارد، ممکن است بیشتر یا کمتر از این میزان باشد. برای دقیق‌تر بودن، بهتر است به راهنمایی و دستورالعمل‌های دستگاه خود یا به تجربه کارگران ماهر در این زمینه توجه کنید.

دستگاه روغن گیری زیتون کاراپرس

در سال‌های اخیر، توجه به سلامت و استفاده از مواد غذایی سالم‌تر، افزایش یافته است. این امر باعث شده است که بازار روغن‌های ارگانیک، رونق بیشتری پیدا کند.

روغن‌های معمولی، اغلب حاوی مقادیر زیادی چربی‌های اشباع شده و ترانس هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌ها را افزایش دهند.

دستگاه روغن گیری زیتون کاراپرس، با استفاده از روش پرس سرد، روغن را از دانه‌های روغنی استخراج می‌کند. این روش، مزایای زیادی نسبت به روش‌های دیگر استخراج روغن دارد. مهم‌ترین مزیت این روش، حفظ ارزش غذایی روغن است. روغنی که با روش پرس سرد استخراج می‌شود، حاوی مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی است.

علاوه بر این، دستگاه روغن گیری زیتون کاراپرس، دارای مزایای دیگری نیز هست. این دستگاه، از قطعات و مواد اولیه باکیفیت ساخته شده است و دارای عملکردی ایمن و کارآمد است. همچنین، این دستگاه، دارای تنوع با ابعاد و وزن مختلف است.

به همین دلیل، دستگاه روغن گیری زیتون کاراپرس، محبوبیت زیادی در صنایع غذایی دارد. این دستگاه، برای کارگاه‌های غذایی، فروشگاه‌های مواد غذایی و شیرینی‌فروشی‌ها، گزینه‌ای مناسب است.

تمام دستگاه‌های شرکت کاراپرس به روش پرس سرد بوده و با حفظ کامل خاصیت مواد آن‌ها را به کره یا روغن تبدیل می‌کند.

سخن آخر

دستگاه‌های روغن‌گیری زیتون انواع مختلفی دارند، هرکدام ویژگی‌ها و مزایایی دارند که برای کاربردهای خاص خودشان مناسب‌اند. این دستگاه‌ها با قابلیت استخراج روغن با کیفیت بالا با عطر و طعم منحصر به فرد ، توانسته‌اند گزینه‌های بسیار مطلوبی برای استفاده در پخت و پز و سایر فعالیت‌های آشپزی سالم‌تری را فراهم کنند.

با توجه به این که انتخاب یک دستگاه مناسب به عنوان ابزار بنیادی در فرایند تولید روغن بسیار اساسی است، لازم است که در انتخاب و استفاده از آن با دقت و آگاهی عمل کرد.

پیشنهاد می‌شود که در انتخاب دستگاه موردنظر، مواردی از قبیل نوع و مدل دستگاه، کیفیت ساخت، قدرت و کارایی، هزینه‌ی نگهداری و نکات فنی دیگر را مورد بررسی دقیق قرار داده تا انتخابی مناسب و هوشمندانه داشته باشید.