در سالهای اخیر، شاهد افزایش تقاضا برای روغنهای طبیعی و خالص بودهایم، خصوصا روغن گیری در حضور مشتری. این موضوع، رونق کسبوکارهای روغن گیری سنتی، عطاری و عصاریها را به دنبال داشته است. یکی از جذابیتهای این نوع کسبوکارها، ارائه خدمات “روغن گیری در حضور مشتری” است.
فهرست مطالب
روغن گیری در حضور مشتری به چه معناست؟
در این روش، متصدی یا مشتری دانههای روغنی را به محل روغن گیری میآورد و شاهد فرآیند استخراج روغن به صورت مستقیم است. این کار، حس اعتماد و اطمینان را در مشتری ایجاد میکند، چرا که او از خالص بودن و عدم وجود مواد افزودنی در روغن مطمئن میشود. اما این روش چه مزایا و معایبی دارد؟
مزایای روغن گیری در حضور مشتری
محصول تولید شده با این دستگاه بدون هیچ گونه ماده افزودنی و مواد شیمیایی است. به همین دلیل روغنی که توسط این دستگاه تولید میشود، کاملا مرغوب و بکر خواهد بود. در ادامه به مزایای آن پرداختهایم:
- تضمین خالص بودن روغن: مشاهده فرآیند روغن گیری، خیال مشتری را از بابت عدم وجود مواد افزودنی و ناخالصی در روغن راحت میکند.
- حفظ کیفیت روغن: در این روش، روغن بدون حرارت و به صورت سنتی استخراج میشود، در نتیجه خواص و طعم طبیعی خود را حفظ میکند. مزایای استفاده دستگاه پرس سرد در این امر باعث میشود بو، مزه و رنگ روغن با کیفیت عالی تولید شود و همچنین پروکسید روغن بالا نمیرود.
- تنوع در انتخاب نوع روغن:مشتری میتواند نوع دانههای روغنی مورد نظر خود را انتخاب کند و روغن دلخواه خود را سفارش دهد.
- حس تازگی و ارگانیک بودن: روغنهای تهیه شده در حضور مشتری، تازگی و طعم طبیعی خود را حفظ میکنند و حس ارگانیک بودن را به مشتری میدهد.
نکات مهم:
پس از تولید روغن توسط دستگاه روغن گیری باید مخزن یا محفظهای داشته باشید که روغن را در داخل آن بریزید. این محفظه باید به گونهای باشد که کیفیت روغن در ظرف کاملا حفظ شود و خواص خود را از دست ندهد. برای ریختن روغن در داخل ظرف، پیشنهاد میکنیم که از مخزنهای شیشهای با ارتفاع زیاد و با دهانهای پهن استفاده کنید. بدین ترتیب میتوانید به راحتی روغن را در داخل ظرف بریزید.
برای حفظ کیفیت روغن استخراج شده، همیشه آن را در ظروف شیشهای یا استیل ضدزنگ، دور از نور خورشید، گرما و رطوبت نگهداری کنید. بهویژه از ظروف پلاستیکی پرهیز نمایید، زیرا مواد شیمیایی پلاستیک میتوانند با روغن واکنش دهند و کیفیت آن را کاهش دهند.
دستگاه روغن گیری زیتون برای روغن گیری از هسته زیتون در صنایع مختلف کاربرد دارد.
معایب روغن گیری در حضور مشتری:
- قیمت بالاتر: به دلیل زمانبر بودن فرآیند روغن گیری سنتی، قیمت این نوع روغنها معمولاً از روغنهای صنعتی موجود در بازار بالاتر است.
- عدم دسترسی همیشگی: ممکن است در همه مناطق، به خصوص در شهرهای کوچک، امکان دسترسی به خدمات روغن گیری در حضور مشتری وجود نداشته باشد.
- بهداشت و ایمنی: عدم رعایت بهداشت و ایمنی در فرآیند روغن گیری میتواند منجر به آلودگی روغن و به خطر افتادن سلامت مشتری شود.
دستگاه روغن گیری چند کاره بهترین دستگاه برای روغن گیری از انواع دانههای روغنی است.
روغن سالم با روغن گیری در حضور مشتری:
با وجود مزایای ذکر شده، باید به این نکته توجه داشت که صرفا “روغن گیری در حضور مشتری” تضمینی برای سلامتی روغن نیست. کیفیت و سلامت روغن به عوامل مختلفی مانند نوع دانههای روغنی، فرآیند استخراج، نوع دستگاهی که به وسیله آن روغنکشی انجام میشود و شرایط نگهداری آن بستگی دارد. یکی دیگر از نکات مهم، استفاده از دستگاه روغن گیری پرس سرد است.

روغن سیاه دانه در حضور مشتری
همانطور که میدانیم، روغن سیاه دانه یکی از محبوبترین روغنهای طبیعی است که به دلیل خواص درمانی و دارویی خود شناخته میشود. با گرفتن روغن گیری سیاهدانه در حضور مشتری، این اطمینان را به شما میدهد که شما از روغن خالص و باکیفیت استفاده میکنید.
هرچند قابل ذکر است، بیش از 100 دانه سخت و روغنی و روغنهای گیاهی در زمینههای غذایی و خوراکی، بهداشتی، آرایشی، زیبایی و درمانی هست که بسیار خواص فراوان و منحصر به فردی دارند.
اگر برای عطاری یا مغازه خود دنبال دستگاه روغن گیری گیاهان دارویی برای روغن گیری از رزماری نعنا و غیره هستید، کارشناسان کاراپرس راهنمای شما خواهند بود.
نکاتی در خصوص روغن گیری در حضور مشتری
- قبل از مراجعه به محل روغن گیری، از معتبر بودن و رعایت بهداشت در آن محل اطمینان حاصل کنید.
- در مورد نوع دانههای روغنی و فرآیند استخراج روغن سوال کنید.
- از ظروف تمیز و مناسب برای نگهداری روغن استفاده کنید.
- روغن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
بهترین مرکز فروش دستگاه روغن گیری در تهران کاراپرس میباشد.
نتیجه
روغن گیری در حضور مشتری، مزایای متعددی مانند تضمین خالص بودن و حفظ کیفیت روغن را به همراه دارد. با این وجود، باید به نکات بهداشتی و ایمنی در این فرآیند توجه کرد و از معتبر بودن محل روغن گیری اطمینان حاصل کرد.