عمومی

طرز‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی

طرز‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی

کره‌ بادام‌ زمینی‌ یکی‌ از‌ صبحانه‌های‌ بسیار‌ مقوی‌ و‌ خوشمزه‌ برای‌ شروع‌ یک‌ روز‌ کاری‌ سخت‌ است.‌ شما‌ می‌توانید‌ این‌ صبحانه‌ خوشمزه‌ را‌ در‌ خانه‌ و‌ تنها‌ به‌ کمک‌ یک‌ غذاساز‌ تهیه‌ کنید. ‌در‌ ادامه‌ این‌ مطلب‌ با‌ ما‌ همراه‌ باشید‌ تا‌ آموزش‌ به‌ طرز‌ تهیه‌ دو‌ نوع‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ در‌ خانه‌ بپردازیم.

ارزش‌ غذایی‌ کره‌ بادام‌ زمینی

کره‌ بادام‌ زمینی‌ یک‌ منبع‌ عالی‌ از‌ مواد‌ مغذی‌ ضروری‌ برای‌ بدن‌ است. ‌در‌ ادامه‌ به‌ برخی‌ از‌ مهم‌ترین مواد‌ مغذی‌ موجود‌ در‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ اشاره‌ می‌کنیم:

  • پروتئین:‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ منبع‌ خوبی‌ از‌ پروتئین‌ گیاهی‌ است‌ که‌ برای‌ عضله‌ سازی،‌ ترمیم‌ بافت‌ها‌ و‌ حفظ‌ سلامت‌ عمومی‌ بدن‌ ضروری‌ است.
  • چربی‌های‌ سالم: ‌کره‌ بادام‌ زمینی‌ سرشار‌ از‌ چربی‌های‌ غیراشباع‌ تک‌ و‌ چندگانه‌ است‌ که‌ برای‌ سلامت‌ قلب‌ و‌ عروق‌ مفید‌ هستند.
  • فیبر:‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ منبع‌ خوبی‌ از‌ فیبر‌ است‌ که‌ به‌ هضم‌ غذا،‌ تنظیم‌ قند‌ خون‌ و‌ کاهش‌ کلسترول‌ کمک‌ می‌کند.
  • ویتامین‌ها:‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ حاوی‌ ویتامین‌های ‌ B،‌ E‌ و‌ K‌ است‌ که‌ برای‌ سلامت‌ سیستم‌ عصبی،‌ پوست‌ و‌ استخوان‌ها‌ ضروری‌ هستند.
  • مواد‌ معدنی:‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ منبع‌ خوبی‌ از‌ مواد‌ معدنی‌ مانند‌ منیزیم،‌ فسفر،‌ پتاسیم‌ و‌ روی‌ است‌ که‌ برای‌ سلامت‌ عمومی‌ بدن‌ ضروری‌ هستند.

جدول‌ ارزش‌ غذایی‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ (در‌ هر‌ 100‌ گرم):

ماده‌ مغذیمقدار
کالری588
چربی50‌ گرم
چربی‌ اشباع‌ شده7‌ گرم
چربی‌ غیراشباع‌ تک24‌ گرم
چربی‌ غیراشباع‌ چندگانه16‌ گرم
پروتئین25‌ گرم
کربوهیدرات21‌ گرم
فیبر6‌ گرم
قند4‌ گرم
سدیم180‌ میلی‌ گرم
پتاسیم660‌ میلی‌ گرم
منیزیم168‌ میلی‌ گرم
فسفر350‌ میلی‌ گرم

نکات‌ مهم‌ قبل‌ از‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی

قبل‌ از خرید دستگاه کره بادام زمینی،‌ حتماً به‌ مواد‌ زیر‌ توجه‌ کنید.

  • تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ بسیار‌ ساده‌ است‌ با‌ این‌ حال،‌ نیاز‌ به‌ کمی‌ صبر‌ دارد.‌ هنگام‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی،‌ دستگاه‌ غذاساز‌ شما‌ باید‌ تقریباً‌ به‌ مدت‌ ۱۰‌ تا‌ 15‌ دقیقه،‌ با‌ احتساب‌ زمان‌ استراحت‌ کار‌ کند‌ تا‌ بادام‌ زمینی‌ها‌ نرم‌ و‌ قابل‌ پخش‌ شوند.
  • درست‌ کردن‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ خانگی‌ ممکن‌ است‌ به‌ موتور‌ دستگاه‌ شما‌ فشار‌ بیاورد‌ بنابراین‌ بهتر‌ است‌ که‌ هر‌ 30‌ ثانیه‌ تا‌ 1‌ دقیقه‌ آن‌ را‌ متوقف‌ کنید‌ تا‌ به‌ موتور‌ فرصت‌ خنک‌ شدن‌ بدهید.‌ این‌ استراحت‌ همچنین‌ فرصت‌ خوبی‌ برای‌ پایین‌ کشیدن‌ مواد‌ از‌ کناره‌های‌ کاسه‌ است.
  • مقدار‌ بادام‌ زمینی‌ که‌ استفاده‌ می‌کنید‌ باید‌ متناسب‌ با‌ اندازه‌ دستگاه‌ غذاساز‌ باشد.
  • بادام‌ زمینی‌های‌ بو‌ داده‌ و‌ بدون‌ نمک‌ بهترین‌ گزینه‌ برای‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ هستند.‌ با‌ این‌ حال،‌ می‌توانید‌ از‌ بادام‌ زمینی‌ با‌ نمک‌ هم‌ استفاده‌ کنید اما‌ باید‌ در‌ نظر‌ داشته‌ باشید‌ که‌ در‌ نهایت‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ شما‌ شور‌ خواهد‌ بود.
  • اگر‌ می‌خواهید‌ طعم‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ شما‌ خالص‌ باشد،‌ از‌ بادام‌ زمینی‌ بدون‌ هیچ‌گونه‌ افزودنی‌ مانند‌ شکر‌ یا‌ روغن‌ استفاده‌ کنید.
  • بادام‌ زمینی‌های‌ تازه‌ و‌ باکیفیت‌ را‌ انتخاب‌ کنید.‌ بادام‌ زمینی‌های‌ کهنه‌ یا‌ فاسد‌ طعم‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ را‌ خراب‌ می‌کنند.

برای آشنایی با انواع دانه های روغنی برای روغن گیری به مطلب «معرفی انواع دانه‌های روغنی و کاربرد آن‌ها» مراجعه کنید.

انواع‌ کره‌ بادام‌ زمینی

کره‌ بادام‌ زمینی‌ یک‌ خوراکی‌ خوشمزه‌ و‌ مغذی‌ است‌ که‌ می‌توان‌ از‌ آن‌ به‌ روش‌های‌ مختلف‌ استفاده‌ کرد.‌ این‌ خوراکی‌ در‌ انواع‌ مختلفی‌ تولید‌ می‌شود‌ که‌ هر‌ کدام‌ طعم‌ و‌ مزه‌ خاص‌ خود‌ را‌ دارند.

کره‌ بادام‌ زمینی‌ ترد

کره‌ بادام‌ زمینی‌ ترد‌ نوعی‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ است‌ که‌ به‌ آن‌ تکه‌های‌ بادام‌ زمینی‌ خرد‌ شده‌ اضافه‌ می‌شود.‌ این‌ تکه‌های‌ بادام‌ زمینی‌ به‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ ‌ بافت‌ ترد‌ و‌ خوشمزه‌ای‌ می‌دهند.

کره‌ بادام‌ زمینی‌ نرم

کره‌ بادام‌ زمینی‌ نرم‌ نوعی‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ است‌ که‌ به‌ آن‌ هیچ‌ تکه‌ بادام‌ زمینی‌ خرد‌ شده‌ای‌ اضافه‌ نمی‌شود.‌ این‌ نوع‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ بافتی‌ نرم‌ و‌ خامه‌ای‌ دارد‌ و‌ طعم‌ آن‌ ملایم‌تر‌ از‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ ترد‌ است.

طرز‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ نرم

برای‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ در‌ خانه‌ به‌ دو‌ پیمانه‌ یا‌ 280‌ گرم‌ بادام‌ زمینی‌ تازه‌ و‌ پوست‌ کنده‌ نیاز‌ خواهید‌ داشت.‌ شما‌ می‌توانید‌ در‌ عرض‌ 15‌ دقیقه‌ با‌ غذاساز‌ خود،‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ تهیه‌ کنید.

زمان‌ برترین‌ بخش‌ این‌ دستور‌ پخت‌ آسان،‌ تفت‌ دادن‌ بادام‌ زمینی‌ است‌ که‌ حدود‌ 10‌ دقیقه‌ طول‌ می‌کشد.‌ سپس‌ به‌ 5‌ دقیقه‌ زمان‌ نیاز‌ دارید‌ تا‌ آنها‌ را‌ در‌ غذاساز‌ یا‌ مخلوط‌ کن‌ پرقدرت‌ پردازش‌ کنید.

برای‌ تفت‌ دادن‌ بادام‌ زمینی‌ها،‌ فر‌ را‌ از‌ قبل‌ با‌ دمای‌ 350‌ درجه‌ فارنهایت‌ یا‌ 177‌ درجه‌ سانتیگراد‌ گرم‌ کنید.‌ پس‌ از‌ گرم‌ شدن‌ فر،‌ بادام‌ زمینی‌ را‌ در‌ یک‌ سینی‌ فر‌ ریخته‌ و‌ آن‌ها‌ را‌ در‌ فر‌ بگذارید‌ تا‌ برشته‌ شوند.

پس‌ از‌ حدود‌ 10‌ دقیقه،‌ بادام‌ زمینی‌ را‌ از‌ فر‌ خارج‌ کرده‌ و‌ داخل‌ غذا‌ ساز‌ بریزید.‌ غذا‌ ساز‌ را‌ روشن‌ کنید‌ و‌ برای‌ 5‌ دقیقه‌ یا‌ تا‌ زمانی‌ که‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ به‌ حالت‌ دلخواه‌ برسد،‌ بادام‌ زمینی‌ را‌ خورد‌ کنید.

برای‌ اینکه‌ به‌ غذا‌ ساز‌ فشار‌ نیاید،‌ آن‌ را‌ هر‌ سی‌ ثانیه‌ یا‌ 1‌ دقیقه‌ یک‌ بار‌ خاموش‌ کنید‌ تا‌ دستگاه‌ خنک‌ شود.‌ در‌ این‌ فاصله‌ گوشه‌های‌ کاسه‌ دستگاه‌ را‌ تمیز‌ کنید‌ و‌ غذا‌ ساز‌ را‌ دوباره‌ روشن‌ کنید.‌ این‌ فرایند‌ را‌ تا‌ زمانی‌ که‌ کره‌ به‌ حالت‌ دخواه‌ برسد،‌ تکرار‌ کنید.

برای اطلاع از سود روغن گیری در سال 1403 به مطلب «سود روغن گیری چقدر است؟ آیا در سال 1403 به صرفه است؟» مراجعه کنید.

طرز‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ ترد

همان‌طور که‌ اشاره‌ کردیم،‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ ترد‌ تفاوت‌ چندانی‌ با‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ عادی‌ ندارد‌ و‌ تنها‌ تفاوت‌ آن‌ در‌ تکه‌های‌ بادام‌ زمینی‌ است‌ که‌ در‌ آن‌ وجود‌ دارد.

برای‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ ترد،‌ مراحل‌ بالا‌ را‌ به‌ ترتیب‌ دنبال‌ کنید‌ و‌ در‌ آخر‌ مقداری‌ بادام‌ زمینی‌ به‌ کره‌ اضافه‌ کنید‌ و‌ آن‌ را‌ کمی‌ در‌ غذا‌ ساز‌ مخلوط‌ کنید‌ تا‌ با‌ کره‌ ترکیب‌ شود.

بهترین‌ دستگاه‌ها‌ برای‌ تهیه‌ کره‌ بادام‌ زمینی

در‌ ادامه‌ به‌ معرفی‌ چند‌ تا‌ از‌ دستگاه‌های‌ کره‌ گیر‌ مناسب‌ برای‌ کارگاه‌ها‌ و‌ فروشگاه‌ها‌ می‌پردازیم.

دستگاه‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ صنعتی‌ دستگاه‌ کره‌ گیر‌ P30‌ پرس‌ سرد

دستگاه‌ کره‌ گیری‌ صنعتی‌ P30‌ از‌ برند‌ کاراپرس‌ یک‌ ابزار‌ صنعتی‌ پیشرفته‌ است‌ که‌ برای‌ تولید‌ کره‌ از‌ دانه‌های‌ روغنی‌ مختلف‌ مانند‌ بادام‌ زمینی،‌ فندق،‌ پسته،‌ بادام‌ درختی،‌ نارگیل،‌ آفتاب‌ گردان‌ و‌ کنجد‌ استفاده‌ می‌شود.‌ این‌ دستگاه‌ با‌ استفاده‌ از‌ روش‌ پرس‌ سرد‌ عمل‌ می‌کند‌ که‌ این‌ امر‌ باعث‌ حفظ‌ خواص‌ دانه‌های‌ روغنی‌ و‌ تولید‌ کره‌ با‌ کیفیت‌ بالا‌ می‌شود.

دارای‌ تیغه‌های‌ سه‌ بعدی‌ و‌ گیربکسی‌ با‌ توان‌ موتور‌ ۵۵۰‌ وات،‌ این‌ دستگاه‌ می‌تواند‌ دانه‌های‌ روغنی‌ را‌ با‌ سرعت‌ و‌ فشار‌ بالا‌ خرد‌ و‌ به‌ کره‌ تبدیل‌ کند.

برای آشنایی با دستگاه کره گیر چند منظوره، به مطلب «دستگاه کره گیر چند کاره چیست؟» مراجعه کنید.

دستگاه‌ کره‌ گیری‌ صنعتی‌ P1

دستگاه‌ کره‌ گیری‌ صنعتی‌ P1‌ از‌ برند‌ کاراپرس،‌ یک‌ ابزار‌ پیشرفته‌ است‌ که‌ برای‌ تولید‌ کره‌ با‌ کیفیت‌ بالا‌ از‌ دانه‌های‌ روغنی‌ مانند‌ بادام‌ زمینی،‌ فندق،‌ پسته‌ و‌ سایر‌ آجیل‌ها‌ مورد‌ استفاده‌ قرار‌ می‌گیرد.‌ این‌ دستگاه‌ دارای‌ تیغه‌های‌ سه‌ بعدی‌ و‌ سیستم‌ پرس‌ سرد‌ است‌ که‌ این‌ امر‌ باعث‌ حفظ‌ خواص‌ دانه‌های‌ روغنی‌ و‌ تولید‌ کره‌ با‌ کیفیت‌ بالا‌ می‌شود.‌

برای اینکه بدانید هر کیلو زیتون چقدر روغن می دهد به مطلب «هر یک کیلو زیتون چقدر روغن می‌دهد؟» مراجعه کنید.

دستگاه‌ کره‌ گیری‌ صنعتی‌ P1‌ پلاس

دستگاه‌ کره‌ گیری‌ صنعتی‌ P1‌ پلاس‌ برای‌ تولید‌ کره‌ با‌ کیفیت‌ بالا‌ از‌ دانه‌های‌ روغنی‌ مختلف‌ از‌ جمله‌ بادام‌ زمینی،‌ فندق،‌ پسته‌ و‌ سایر‌ آجیل‌ها‌ به‌ کار‌ می‌رود.‌ ابعاد‌ این‌ دستگاه‌ به‌ طوری‌ تنظیم‌ شده‌ که‌ با‌ توجه‌ به‌ نیازهای‌ کسب‌ و‌ کارهای‌ تولیدی‌ مواد‌ غذایی،‌ مناسب‌ باشد.‌ با‌ وزن‌ 47‌ کیلوگرم،‌ دارای‌ ابعاد‌ 60‌ ×‌ 28‌ ×‌ 48‌ سانتی‌متر‌ و‌ مجهز‌ به‌ موتور‌ با‌ توان‌ 4‌ اسب‌ بخار‌ و‌ 3‌ کیلووات،‌ این‌ دستگاه‌ می‌تواند‌ در‌ بازه‌ ورودی‌ یک‌ تا‌ 120‌ کیلوگرم‌ دانه‌ در‌ ساعت،‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ با‌ کیفیت‌ بالا‌ تولید‌ کند. برای اطلاع از قیمت دستگاه کره گیر بادام زمینی صنعتی‌ P1‌ پلاس به وب سایت رسمی کاراپرس مراجعه کنید.

سخن‌ آخر

به‌ طور‌ خلاصه،‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ با‌ طعمی‌ بی‌نظیر‌ و‌ ارزش‌ غذایی‌ بالا،‌ یکی‌ از‌ محصولاتی‌ است‌ که‌ از‌ جایگاه‌ ویژه‌ای‌ در‌ آشپزی‌ و‌ تغذیه‌ برخوردار‌ است.‌ از‌ طریق‌ تهیه‌ این‌ کره‌ در‌ منزل،‌ شما‌ می‌توانید‌ لذت‌ خوردن‌ از‌ غذاهای‌ خانگی‌ خود‌ را‌ بیشتر‌ کنید‌ و‌ در‌ عین‌ حال‌ از‌ فواید‌ بهداشتی‌ آن‌ بهره‌مند‌ شوید.‌ بنابراین،‌ با‌ توجه‌ به‌ سهولت‌ و‌ سرعت‌ تهیه‌ آن،‌ بهتر‌ است‌ کره‌ بادام‌ زمینی‌ را‌ به‌ رژیم‌ غذایی‌ خود‌ اضافه‌ کرده‌ و‌ لذت‌ ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *